Jaha... Så nu har jag varit 21 i över en vecka. Känns det annorlunda? Inte riktigt. Jag trodde det skulle göra det då det är ungefär samma sak som att fylla 18 hemma i Sverige. Men jag har knappt gjort något som fått mig att känna att jag faktiskt är 21. Jag har fått visa leg en gång. Det va på min födelsedag när jag och Anna var ute och åt. Hon hämtade mig så jag kom hemifrån då Alexandra och tjejerna skulle fixa lite hemma och så innan vi skulle äta tårta ihop senare. Så Anna och jag åkte och åt middag, hon bjöd mig som sin present, hon hade under hela tiden kontakt med Alexandra (hon var inte så västt bra på att hålla masken ska jag säga!) så när hon fick klartecken från Alexandra så åkte vi hem till mig. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig, men jag förväntade mig inte det som hände. 
Kommer in genom dörren och där, på matsalasbordet står en helt underbar tårta och runt bordet sitter 4 av mina närmsta vänner. Jag blev helt chockad! Anna hade alltså varit i kontakt med alla och sett till att dom kom för att fira mig. 
Vi åt alla tårta ihop och så fick jag lite presenter. 

I tisdags åkte vi och såg på baseboll! Red Sox, som är Bostons hemmalag spelade. Jag hängde inte riktigt med men jag antog att det va som brännboll! 

Sen på onsdagen så var det dags för min present av Alexandra och tjejerna! Vi skulle se Ellie Goulding! Det va helt otroligt! Hon var riktigt duktig live och det va utan tvekan en av dom bästa presenterna jag någonsin fått! Så det va jag, Alexandra, Sophie, Claire och Briana, Alexnadras pojkväns dotter. En riktig tjejkväll!

och om allt detta inte va nog så hade jag och Emma planerat in en resa till New York fredag-söndag! Det var riktigt roligt! Vi gjorde en del sightseeing, vi cyklade runt hela Cental Park (ungefär 1 mil!) och vi såg på musikal, Wicked rättare sagt! Det var nog det bästa med hela resan! Jag var i himmelriket! Vi gick runt på time square, åkte upp i Top of the rock och fick en underbar utsikt över Empire State Buliding, fikade på Fika, ett i grunden svenskt café och hade överlag en riktigt mysig helg!